Wie is Storteboom

Fit for the Future

Dagelijks zijn er zo'n 2.500 mensen met veel inzet aan het werk in zes Nederlandse en een Poolse vestiging. Iedere week verwerken wij bij 2 Sisters Storteboom meer dan 3,5 miljoen vleeskuikens. Dit gebeurt in de moderne slachterijen in Kornhorn, in Putten en in de Poolse vestiging te Kotowo. De verwerkende bedrijven in Nijkerk en in Kotowo produceren kipfilet. Ook wordt er in Kotowo verpakt voor enkele Poolse retailers.
 

Onze vestiging in Zeewolde is helemaal toegerust op het verpakken van een groot aantal productvarianten voor meerdere, grote en kleine Nederlandse en internationale retailers. Hierbij is dan steeds sprake van klantspecifieke leveringen. Ook vindt een groot deel van de kipproducten z’n weg naar de groothandel en de verwerkende industrie.
 

Het assortiment van Storteboom Barneveld bestaat uit de beste en lekkerste ready-to-eat kipproducten. Al onze producten worden gemaakt met uitsluitend verse grondstoffen en zijn volledig gegaard. U vindt bij ons altijd een uitgebreid productaanbod dat een antwoord biedt op uw wensen. Bekijk hier ons assortiment.

 

We werken met de modernste productiemiddelen en een uitgekiend logistiek systeem. Hierdoor  zorgen wij er samen met onze toeleveranciers voor dat miljoenen Europese consumenten kunnen genieten van een hoogwaardig stukje kip. Voedselveiligheid heeft de absolute prioriteit en daarnaast werken wij met respect voor duurzaamheid en dierwelzijn. Door voortdurende aandacht voor innovatie en ontwikkelingen is en blijft 2 Sisters Storteboom “Fit for the Future”.
 

Dagelijks wordt er met passie en vakmanschap gewerkt, waarbij de onderstaande kernwaarden leidend zijn:

  • klantgericht
  • gedreven
  • discipline
  • resultaatgericht
  • innovatief
  • integer

Contactgegevens

  Hanzeweg 22
      3771 NG Barneveld

  +31 (0)342-425 300
  info@bbsfood.nl