Wie is BBS

Jaap Brokking is algemeen directeur van BBS. Ondernemer in hart en nieren en afkomstig uit een familie die al ruim een eeuw actief is in de agri- en foodbussiness. In 2003 richtte hij samen met zijn echtgenote Didy Brokking-Lekkerkerker en met Loek Brandenburg en Andre Storteboom BBS Food op. BBS Food is in de afgelopen 8 jaar gegroeid naar een speler van formaat in de private label convenience foodmarkt.

"Ik zag internationaal al jaren geleden de ontwikkeling van kip als convenienceproduct ontstaan. Van hele kippen uit de diepvries ging het naar verse producten van hogere kwaliteit, die vervolgens steeds verder werden geportioneerd naar kleinere producten." De basisgrondstof – de hele kip – was al aanwezig, maar er waren veel meer onderdelen die je kunt gebruiken als convenienceproduct. Daaraan konden we waarde toevoegen; bone-in werd de kernactiviteit waarmee we steeds succesvoller werden. We deden en doen veel aan productontwikkeling. Een nieuwe ontwikkeling is bijvoorbeeld Steampack, waarmee je producten met hete stoom verpakt."

"De kipconsumptie groeit, zowel in Nederland als internationaal. Blijven innoveren binnen de keten is enorm belangrijk. De expertise van alle schakels in de keten zorgt ervoor dat we waarde aan elkaar toevoegen. Onze toeleveranciers vinden wij net zo belangrijk als onze klanten"

Contactgegevens

  Hanzeweg 22
      3771 NG Barneveld

  +31 (0)342-425 300
  info@bbsfood.nl