100% Traceability

Storteboom Barneveld werkt volgens de hoogste kwaliteit standaarden. Op deze manier garanderen wij u en uw relaties een veilig product. Elk product dat Storteboom Barneveld levert heeft een 100% traceerbaarheid en volledige transparantie.

Op maat gemaakt

Storteboom Barneveld ontwikkelt vanuit heerlijke recepturen de mooiste producten voor haar relaties, aangepast op de smaak voorkeuren van het land in kwestie en op basis van de bereidingswijze die voor een bepaalde sector gewenst zijn.

Innovation

Met uitgebreide, state-of-the-art, faciliteiten is Storteboom Barneveld in staat om een breed pakket ready-to-eat producten neer te zetten. Storteboom Barneveld werkt alleen met verse grondstoffen welke verwerkt worden tot de beste en veiligste eindproducten.

Transparantie, kwaliteit,
vertrouwen en kennis

Storteboom Barneveld is dé toonaangevende Europese high tech producent van gegaarde kip & Spare Ribs producten. Onze focus ligt op een 100% perfekt portion controlled product ten behoeve van de Foodservice, Retail en Industrie. Wij werken alleen met natuurlijk spiervlees van kippen en varkens welke voldoen aan een 100% traceerbaarheid. Dagelijks worden deze vers aangevoerd direct vanuit slachthuizen met een uitsluitende productie op één soort vlees. Deze slachterijen voldoen aan de eisen die Storteboom stelt op het gebied van processing en kwaliteit.

We hebben een uniek en volledig geautomatiseerd kwaliteits, tracking & tracing, MES en ERP-systeem om met één druk op de knop u onze traceability te garanderen.

Contactgegevens

  Hanzeweg 22
      3771 NG Barneveld

  +31 (0)342-425 300
  info@bbsfood.nl