Assortiment

Bone-in

Bone-in


Boneless gecoat

Boneless gecoat


Boneless naturel

Boneless naturel


Spare ribs

Spare ribs


Gluten vrij

Gluten vrij


Slow cooked

Slow cooked


100% Traceability

BBS Food werkt volgens de hoogste kwaliteit standaarden. Op deze manier garanderen wij u en uw relaties een veilig product. Elk product dat BBS Food levert heeft een 100% traceerbaarheid en volledige transparantie.

Op maat gemaakt

BBS Food ontwikkeld vanuit heerlijke recepturen de mooiste producten voor haar relaties, aangepast op de smaak voorkeuren van het land in kwestie en op basis van de bereidingswijze die voor een bepaalde sector gewenst zijn.

Innovation

Met uitgebreide, state-of-the-art, faciliteiten is BBS Food in staat om een breed pakket ready-to-eat producten neer te zetten. BBS Food werkt alleen met verse grondstoffen welke verwerkt worden tot de beste en veiligste eindproducten.

Transparantie, kwaliteit,
vertrouwen en kennis

BBS Food is dé toonaangevende Europese high tech producent van gegaarde kip & Spare Ribs producten. Onze focus ligt op een 100% perfekt portion controlled product ten behoeve van de Foodservice, Retail en Industrie. Wij werken alleen met natuurlijk spiervlees van kippen en varkens welke voldoen aan een 100% traceerbaarheid. Dagelijks worden deze vers aangevoerd direct vanuit slachthuizen met een uitsluitende productie op één soort vlees. Deze slachterijen voldoen aan de eisen die BBS Food stelt op het gebied van processing en kwaliteit.

We hebben een uniek en volledig geautomatiseerd kwaliteits, tracking & tracing, MES en ERP-systeem om met één druk op de knop u onze traceability te garanderen.

Contactgegevens

  Hanzeweg 22
      3771 NG Barneveld

  +31 (0)342-425 300
  info@bbsfood.nl